2012. november 4., vasárnap

Minenszentek után felpörögnek az események :-)

Kedves karácsony-rajongó barátaim!

Most, hogy letelt a mindenszenteki nagy hajtás, végre teljes mellszélességgel a Karácsonyi készülődés felé fordulhatok. Tervbe vettük, hogy vagy a jövő, vagy az ezt követő héten ellátogatunk a Szigetszentmiklósi virágpiacra és a mellette lévő nagy lerakatba, ahol végre dúskálhatok a karácsonyfa díszekben, Mikulásokban, hóemberekben, angyalokban...
 Szeretnék készíteni egy mozgófilmet az esetről, csak, hogy lássátok miről is van szó.

Minden esetre, ahogy járok-kelek a városban, egyre több és több helyen veszem észre, hogy felütötte fejét az ünnepi készülődés. Az árházakban egymás érik a csoki mikulások, kalendáriumok, szaloncukrok, csomagolópapírok. Már sorakoznak a tavalyról megmaradt karácsonyfadíszek és égősorok is. 

Apám kapva kapott az alkalmon, és mindjárt vásárolt az Aldiban egy víztartós, gyors bilincses karácsonyfa talpat :-) Remélem idén jó lesz, mert tavaly momentán a második napon kicsit előrébb hajolt a karácsonyfánk. Ez talán megfogja :-)

Eldöntöttük Párommal, hogy idén nekünk is lesz saját kis angyalfánk. Igaz, hogy mű és csal 120 centis lesz, de egyenlőre igazit felesleges beállítani a kisebbik szobába. Megálmodtam... fehér díszek lesznek rajta, s ahol azt már Augusztusban eldöntöttem (oké, nyugodtan lehet röhögni!), hímzek rá néhány karácsonyfadíszt. Ha elkészültek, meglátjátok őket :-)

 Örömmel tölt el, hogy egyre többen nézitek és tettszikelitek  a blog facebook oldalát. Folytassátok csak nyugodtan, remélem az ünnepekig elérjük a 100 :-)

Én pedig igyekszem minél színesebbé, ötletesebbé és kreatívabbá tenni. Nyugodtan írjatok az üzenőfalra, töltsetek fel képeket az elmúlt karácsonyokról, vagy a készülődésekről :-) Csináljuk együtt :-)

Remélem idén is boldogságban, szeretetben, békében töltjük az Adventet és az Karácsonyt is :-)

Jó készülődést kívánok!

Joyo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése