2012. június 25., hétfő

Beköszönő

Igazából fogalmam sincs, hogy miként kezdjem. Furcsa, hogy valaki a Karácsonyról indít blogot, pláne Június végén! Beteges? Elképzelhető, hogy beteg vagyok :-) De rajongok az ünnepi időszakért. Korábban, egy másik helyen három éven keresztül vezettem az ünnepi blogomat, ahová mindenféle ötletet, tippet, receptet, ráhangoló képeket, zenéket töltöttem fel. Beszámolók is helyet kaptak, mint a különböző vásárok, a városok díszbe öltözése... sok-sok képpel. :-)
 S mivel átköltöztem a Boggerre, gondoltam ideköltöztetem Őt is. Remélem ugyan úgy rajongókra találok, mint amilyen én is vagyok. 

Hogy most mi indította el bennem, hogy megírjam az első bejegyzést? Huh! Nos, talán az a 20 fokkal lecsökkent hőmérséklet, az áztatósan csepergő eső, a körülöttem lengő toboz és szalma illat, ami elsősorban a Mindenszentekre emlékeztet, de az azt jelenti, hogy már nincs olyan messze, hogy a virágboltba beköltöztessük a Karácsonyt! :-)

Azt sem akartam, hogy üresen itt búslakodjon a blog, melynek felületét néhány hete már megalkottam. 
Remélem tetszeni fog. Mindenkiben ott a gyermeki vágy, mely az adventi időszakot várja.... lassacskán ébresztgethetjük. Persze majd csak két hónap múlva. Akkor is elég elkezdeni a várakozást. Addig lemennek a nagyobb nyári ünnepeke, a nyaralások.... később pedig az ember már nem is vár nagyon mást, mint a legnagyobb ünnepet :-)

Szép napot!

Joyo  

3 megjegyzés:

  1. Szia! Én nagyon örülök, hogy valaki elkezdett karácsonyi blogot írni így nyár végén. Én is imádom a karácsonyt, az adventi időszakot. Jó olvasgatni a bejegyzéseidet. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy lelki társra akadtam. :-) Már nem vagyok egyedül :-)

    VálaszTörlés