2012. október 21., vasárnap

Sopron első karácsonyi kirakata!

Üdvözlet Karácsony-rajongók!

Örömmel és hatalmas meglepetéssel fogadtam azt a pillanatot amikor Szombat délután, séta közben felfedeztem Sopron első karácsonyi kirakatát! Ez egy a Várkerületen lévő viszonylag újnak számító ruhabolt, amivel már régebb óta szimpatizálok, mivel csak és kizárólag lila-pink és vanília színű öltözékeket és kiegészítőket árusít. Ezek szerint a tulajdonos nem csupán színvilágban, de az ünnepekhez való hozzáállásban is rokonszenves. El is döntöttem, hogy valamikor a Mindenszenteki hajtás után ellátogatok hozzá, s azon kívül, hogy vásárolok nála egy dögös kötött ruhát a kedvenc színeim egyikében, ráérdeklődöm, hogy nem-e vajon egy karácsony-rajongó bújt meg benne. Nem is tudom mi másról árulkodhat a kirakat ötlete...

Íme...


Még a kis műfenyője is beleillik az üzlet dizájnjába :-) Remélem bennetek is megmozgat valamit...

Ráadásul a mai napon fogadott nővérem a következő hírekkel szolgált:
-A szomszéd utcában lévő kis Spar-ban már kipakolták a csokoládé Télapókat! 

Arra volnék kíváncsi, hogy mi erről a véleményetek! Október 21-e van!

Legyen szép napotok!

2 megjegyzés:

  1. Hűű már 2 hete láttam a Rossmannban a karácsonyi papír tárolót. Épp tették ki. Tescoban van pár tavalyi dísz kitéve és hűűű valahol láttam mikiket is, csak nem jut eszembe hol.
    Egyre korábban teszik ki:))))

    VálaszTörlés
  2. Igen, az már nekem is feltűnt, hogy egyre korábban és korábban kiteszik őket. De miért? Miért jó marketing ez nekik? Szegény gyerekek, akik még úgymond ártatlanul hisznek abban, hogy December 6-án hozza őket a Télapó, csak bámulnak, hogy "És hozzánk mikor jön a Mikulás Anyúúúúú?"

    VálaszTörlés