2012. október 27., szombat

Adventi horoszkóp a life.hu-ról :-)

A következőket a Life.hu oldaláról másoltam be. Kíváncsi vagyok kire illik a leírás. Melyik jegyben születtél? ^^


"Adventi horoszkóp - Csillagjegyed megmutatja, hogyan készülsz a karácsonyra


Advent négy hete az év legkülönlegesebb időszaka. Meghitt, hangulatos, érzelmektől túlcsorduló, de nem mentes a stressztől és feszültségtől sem. Horoszkópod segíthet, hogy idegbaj nélkül, kellemesen teljenek számodra az év utolsó hetei.

Thinkstock

Kos

Ha Kos vagy, az előkarácsonyi időszakba is teljes elánnal veted bele magadat. Barkácsolsz, díszítesz, csomagolsz, vásárolsz, egyetlen pillanatra sem állsz meg. De ez nem is baj. Hiszen akarva-akaratlan, de a rengeteg tennivalóval lefoglalod a felesleges energiáidat, és az advent idején elkerülhetetlen feszültséget is levezeted bokros (tűlevelű) teendőid elvégzésével. Arra azonban vigyázz, hogy ne forgácsold szét magadat teljesen, különben a karácsony élvezetére egy csepp erőd sem marad.

Bika

Ha Bika vagy, az advent számodra az élvezetek netovábbja. Sütiillat száll a levegőben, a gyertyák fénye lággyá varázsolja a szobát, forró kakaóval kucorogni a kanapén... Nem csoda, hogy nincs kedved ki sem mozdulni a hidegbe és tömegbe. Ezért a feladatok nagyját szívesen áthárítod azokra a családtagokra, akik örömüket lelik az adventi intézkedésben. Te pedig kényelembe helyezed magadat, és lélekben készülsz a karácsonyra.

Ikrek

Ha Ikrek vagy, az advent egy szuper időszak a számodra. Ugyan a karácsony hangulata nem érinti meg jobban a szívedet, mint máskor, de az ünnepi készülődés mégis mindig feldob. Mert mindig van mit csinálni, mert mindig van mit kreatívkodni. Az ajándékvásárlásból barátnős összejövetelt varázsolsz, gigabájtszámra küldöd az üdvözlő e-maileket, telefonálsz, szervezkedsz. A lendületed karácsonyra sem hagy alább, hiszen az ünnep fantasztikus társadalmi esemény és társalgási lehetőség.

Rák

Ha Rák vagy, a karácsony előtti hetekben végre kiélheted a meghittség iránti vágyadat. Mindig a család számodra a legfontosabb, de advent idején különösen sokat sürögsz-forogsz a szeretteid körül. Nem adod alább a tökéletesnél, mindent megteszel azért, hogy a te otthonod legyen a legszebb, te készítsd a legfinomabb ünnepi vacsorát, és hogy megtaláld mindenki számára a legemlékezetesebb ajándékot a karácsonyfa alá.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, nagyon fontos számodra, hogy karácsonyeste (is) minden rendben menjen. Advent első vasárnapján elkezded otthonod csillogóvá varázslását és feldíszítését. Kezedbe veszed az irányítást, és családod segítségével ragyogni fog minden a nagy napra. Sok feladatot adsz a szeretteidnek is, de a legnagyobb és legdúsabb fenyőfa, a legfinomabb italok és ételek kiválasztását nem bízod senki másra.
Thinkstock

Szűz

Ha Szűz vagy, pontosan megtervezed adventi tennivalóidat, pontosan úgy, mint általában minden egyes lépésedet. Amit lehet előre, még idejében elintézel, bevásárolsz, praktikus ajándékokat veszel, összeállítod a menüt. Fontos számodra a precizitás, a karácsonyi hangulat megteremtése azonban nem a te asztalod, ha teheted, ezt bízd inkább egy meghittségre fogékonyabb családtagodra, te pedig szervezz és tervezz.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, az advent idején is az ihletet várod. Nem kezdesz őrült szervezésbe, nem töltöd minden idődet vásárlással és díszítéssel, hanem megvárod a megfelelő pillanatot, amikor kedved támadt a teendők elintézésére. Ajándékokat sem terv szerint vásárolsz, hanem ha meglátsz valami szépet, egyszerűen megveszed, majd ráérsz utána kitalálni, hogy kinek is adod. A karácsonyi menüt is csak az utolsó napokban állítod össze, azt főzöl, amit akkor éppen szívesen megennél.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, extravagáns karácsonyt szervezel, ami sem a tavalyira, sem a tavalyelőttire, de még a karácsonyra sem feltétlenül emlékeztet. Üde zöld fenyőfa helyett lila vagy fekete műfenyőt veszel, a hagyományos ünnepi ételek receptjét pedig nagy munkával rendhagyóvá alakítod. Az extrém ajándékaidat pedig még évekkel később is emlegetni fogják a meglepett meglepettek. Nálad az advent és a karácsony is más, mint a többi, és pont ettől olyan hangulatos.

Nyilas

Ha Nyilas vagy, igyekszel összekötni a kellemeset a hasznossal, a szenvedélyedet az ünneppel. A karácsonyi előkészületek finisében is szívesen útra kelsz, amíg mások ajándékokat hajkurásznak, te utazgatsz a nagyvilágban. Ez sokak szemében "felelőtlenégnek" tűnhet, te azonban pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Egzotikus recepteket vadászol az ünnepi vacsorához, különleges ajándékokat a karácsonyfa alá.

Bak

Ha Bak vagy, minden szükségeset megtervezel és megteszel az adventi előkészületekben. Akkurátusan beosztod az idődet, mindent a megfelelő időpontra akarsz időzíteni. Gondosan, akciókra vadászva bevásárolsz, mindent, amit felírnak neked. A fantázia nem erős oldalad, te néhány könyvvel, aprósággal és fenyőággal letudnád a karácsonyt, ezért a különlegességek és az ajándékok beszerzése általában nem a te feladatod.
Thinkstock

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, nálad mindig különleges esemény a karácsony. Imádsz újítani, rajongsz az újdonságokért, ezért nincs nálad két egyforma karácsony. Míg az egyik évben az egészséges karácsonyi fogásokra helyezed a legnagyobb hangsúlyt, a következőben a kézzel készített ajándékok és dekoráció kap főszerepet. Hihetetlen fantáziád az idei adventkor sem hagy cserben, így ebben az évben is különleges karácsonyt prezentálsz a családodnak.

Halak

Ha Halak vagy, a karácsonyi készülődés valósággal szárnyakat ad neked. Szinte gyermeki boldogsággal lubickolsz az adventi élvezetekben, vásárokban, üzletekben kutakodsz ajándékok, dekorációk és különleges finomságok után, mindenhol magadba szívod a kellemes karácsonyi hangulatot. Egyetlen pillanatig sem idegeskedsz a felhajtás és a feladatok miatt. Sőt, ha tehetnéd, bevezetnéd az ötvenkét hetes adventet."

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése